Meer resultaten voor vloerkleed schoonmaken

 
vloerkleed schoonmaken
schoonmaken - 24 uurs service.
De kosten van een glazen douchewand hangen sterk af van de eisen en het hangwerk wat u kiest. Voor ieder budget hebben wij de juiste oplossing en wij zullen u ook zeker adviseren over de beste oplossing voor uw situatie.
schoonmaken - Isolatiedirect Lekdetectiedirect Schildersdirect.
Plan van aanpak bij vochtige muren. Vochtweringdirect.nl heeft een diagnostic plan ontwikkeld, waarbij we werken met een uiterst effectief meetinstrument volgens de NEN 2767-norm om uw gevel weer in een goede conditie te brengen en langdurig te beschermen tegen vocht in uw muren.
schoonmaken
Tapijt reinigen particulier.
Het is vaak niet nodig om gelijk een nieuw tapijt of kleed aan te schaffen. Reinigingsmethode van Chem-Dry CW. De reinigingsmethode van Chem-Dry CW is dan de uitkomst. Uw tapijt of kleed worden snel, diep en vakkundig schoon gemaakt en zien er weer keurig netjes uit. Lees meer
wollen kleed reinigen
Schoonmaakbedrijf Mirliton Tapijtreiniging.
Afhankelijk van de samenstelling van uw vloerbedekking, de locatie en de situatie waarin het tapijt gereinigd moet worden, wordt samen met de klant de juiste keuze gemaakt. Schoonmaakbedrijf Mirliton denkt niet alleen aan het reinigen van het tapijt zelf, maar spreekt ook met u door wie de ruimte leegmaakt.
auto schoonmaken
Karpetreiniging door heel Nederland. Wekelijkse haal en breng service.
Wij maken het vloerkleed niet alleen mooi schoon voor u maar zorgen er ook voor dat het weer een vuilwerende laag krijgt. Zo kunt u weer een hele tijd genieten van een mooi schoon en fris vloerkleed. Wanneer u door ons uw vloerkleed laat schoonmaken krijgt u als extra bonus een gratis bus vlekkenspray.
romaro schoonmaakbedrijf
Tips voor onderhouden/schoonmaken van uw buitenkleed Adcio.
by on maart 17, 2018 in Buitenkleed inspiratie, Buitentapijt inspiratie. Buitenkleden zijn over het algemeen gemaakt van een synthetische vezel waardoor het schoonmaken gemakkelijk is. Adcio geeft graag tips om uw buitenkleden zo goed mogelijk te onderhouden en schoon te maken.
pvc vloer schoonmaken
Tapijt is niet te reinigen Blog James.
Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om een grondige reiniging professioneel te laten uitvoeren. Kies in dat geval voor een door de Stichting Waarborg Tapijt Meubelreiniging gecertificeerd bedrijf, dan haalt u een reiniger in huis met verstand van zaken.
bubbeltjes enveloppen
Kruidvat Clean Tapijt en Bekledingreiniger Kruidvat.
Meer bestel bezorginformatie. Verwijder vlekken en vervuiling van je tapijten, meubel en autobekleding, tafelkleden en traplopers met Kruidvat Clean Tapijt en Bekledingreiniger. Kruidvat Clean Tapijt en Bekledingreiniger is een intensief reinigingsmiddel dat zorgt voor een heerlijke verfrissing van de stof.
Tapijt Reinigen Deventer Tapijtreiniging in Deventer Cinco Cleaning.
Aantal m vloerkleed 1. Aantal m vloerkleed 2. Aantal m vloerkleed 3. Aantal m vloerkleed 4. Aantal m vloerkleed 5. Indien meer dan 5 kleden graag specificeren. Denk hierbij aan: Aantal vloerkleden, aantal vierkante meters of afmetingen, vervuilingsgraad, aandachtspunten. Extra behandelingen vloerkleed.
Professionele tapijtreiniging van Chem-Dry Reiniging.
Wij reinigen uw tapijten en vloerkleden op een duurzame manier. De methode doet niet af aan de reinigingskracht; ook ernstig vervuiling in de vorm van olie of wijnvlekken worden verwijderd met onze professionele tapijtreiniging. Naast het karpet kunnen we ook het tapijt op de trap schoonmaken.
Tapijtreiniging door de professional Bright Clean 078 6440990.
Voor tapijtreiniging, bankstel reinigen, vloerkleed schoonmaken, grindvloer reinigen, geur verwijderen, verhuur van luchtontvochtigers. Ook voor hulp bij waterschade in huis kunnen wij vlot reageren. Als lid van bedrijven in vloeronderhoud zie tevens Flyer SWTM, beschikken wij over alle systemen van tapijtreiniging.
Home Chemdryvanbeers.
Wij willen niet alleen u als klant, maar ook uw familie, vrienden, buren en kennissen en dit nu maar vooral ook in de toekomst. Chemdry van Beers moet het bedrijf zijn waar u aan denkt als het gaat om schonere, gezondere vloeren en meubels.

Contacteer ons

vloerkleed lichtgrijs
vloerkleed gamma
vloerkleed beige
vloerkleed schoonmaken
aanbieding vloerkleed
Vloerkleed Oranje
vloerkleed 200 x 200
kwantum vloerkleden
vloerkleed zuiver
vloerkleed slaapkamer
vloerkleed okergeel
desso vloerkleed